Како да ги забрзате вашите повлекувања на Olymp Trade

Како да ги забрзате вашите повлекувања на Olymp Trade

Добро сте направиле и го зголемивте салдото на вашата сметка на Olymp Trade и сега сакате да земете дел од парите за да направите нешто посебно со неа. Значи, како да ги повлечете парите од вашата трговска сметка?

Добри вести! Повлекувањето на вашите пари е всушност полесно отколку да ги депонирате. Ви претставуваме едноставен водич кој ќе ве води низ процесот на повлекување од вашата сметка на Olymp Trade.

Процесот на депозит и повлекување на Olymp Trade е значително забрзан во текот на минатата година за да се приспособат на потребите на своите клиенти кои продолжуваат да заработуваат повеќе секоја година и избираат редовно да земаат дел од нивниот профит.

Еве неколку работи што треба да ги знаете пред да почнеме да чекориме низ чекорите на повлекување.
  1. Повлекувањата се бесплатни на Olymp Trade. Да, никогаш нема да ви наплатат такса или провизија од Olymp Trade за повлекување на ВАШИТЕ пари.
  2. НЕМА ограничувања за тоа колку можете да повлечете од вашата сметка, но минималниот износ е 10 долари.
  3. Над 90% од барањата за повлекување се обработуваат за помалку од 1 работен ден.
  4. Имањето експертски статус со Olymp Trade гарантира повлекување од 1 работен ден.


Започнување на процесот на повлекување

Како и повеќето работи на платформата Olymp Trade, компанијата работеше вредно за да ги направи повлекувањата што е можно поедноставни за клиентите. За да започнете, треба само да кликнете на копчето „Повлекување“ на екранот на главната платформа.
Како да ги забрзате вашите повлекувања на Olymp Trade
Ова ќе го однесе клиентот до страницата за повлекување каде што има полиња во кои може да се внесе износот на пари што клиентот сакал да го повлече. Се прикажуваат вкупното салдо на сметката и расположливото салдо на сметката. Разликата помеѓу двете обично укажува на присуство на бонуси или кредити за тргување без ризик.

Откако клиентот ќе го внесе износот за повлекување и ќе го потврди, процесот започнува со преместување на тие средства директно на банкарска сметка, банкарска картичка или е-паричник што се користеле за депонирање средства на сметката на клиентот Olymp Trade.

Повлекувањата ќе бидат обработени за 5 работни дена или помалку. Иако обично е побрз, Olymp Trade го поставува овој параметар за да ги земе предвид сите доцнења на трансакциите.

Забрзајте ги вашите повлекувања

Како што разговаравме претходно, повеќето од овие повлекувања ќе бидат завршени за само 1 работен ден. Сепак, еве неколку работи кои трговците можат да ги направат за да ги забрзаат своите повлекувања уште повеќе.

1. Единствениот најдобар начин да ја подобрите брзината на повлекување е да го надградите статусот на вашиот трговец до експерт. Трговците на експертско ниво не само што добиваат врвен приоритет при повлекувањата, што обично е скоро моментално, туку и експертските трговци добиваат и еден тон други огромни придобивки.

Некои од овие придобивки вклучуваат консултации со личен финансиски аналитичар за да разговараат за стратегии за тргување, занаети без ризик, повисоки ограничувања за тргување и многу повеќе.

2. Користете е-паричник како Skrill или Neteller за да направите депозити (и последователни повлекувања) на вашата сметка на Olymp Trade. Овие е-паричници работат директно со Olymp Trade за да обезбедат супер брзи трансакции, што ги држи вашите пари надвор од неизвесноста за трансфер.

3. Добијте го највисокото ниво на „верификација“ на вашата сметка користејќи „верификација од трета страна“ од Google или друга услуга. Да се ​​има највисоко ниво на верификација значи дека Olymp Trade ќе може да префрла средства со помалку временски ограничувања додека поминуваат низ стандардниот протокол за верификација.
Како да ги забрзате вашите повлекувања на Olymp Trade


Дополнителни прашања

За да ги задржи трговците да го прават она што трговците го прават најдобро - трговија, Olymp Trade создаде збир на ресурси за да им помогне на клиентите со прашања за депозити и повлекувања. Еве некои од начините на кои клиентите можат да најдат одговори или решенија за нивните прашања.

1. Делот за повлекување на платформата Olymp Trade вклучува опширни ЧПП за клиентите. Речиси сите проблеми со трансферите на фондови може да се решат со следење на упатствата во ЧПП. Со милиони клиенти од целиот свет и долгогодишно искуство, Olymp Trade веројатно се справува со вашите прашања порано и често.
Како да ги забрзате вашите повлекувања на Olymp Trade
2. Обезбеден е онлајн разговор за сите клиенти на Olymp Trade, а професионалците за техничка поддршка се добро подготвени да одговорат на вашите прашања и да ве одведат на вашиот пат. Едноставно кликнете на копчето „Поддршка за разговор“ на дното на екранот додека сте на платформата и некој ќе биде со вас наскоро.

3. Контактирајте со поддршката на клиентите користејќи еден од другите методи достапни за клиентите. Страната за поддршка на клиентите обезбедува дополнителни методи за контактирање на Olymp Trade покрај опцијата за онлајн разговор. Трговците можат да испраќаат прашања преку е-пошта користејќи формулар и да побараат да бидат контактирани по е-пошта или дури и телефон.

Дополнително, Olymp Trade обезбедува различни телефонски броеви каде што клиентите можат директно да ги контактираат по телефон.

Ако имате прашање и не можете да го најдете одговорот во ЧПП, тогаш изберете една од другите опции и Olymp Trade ќе ве згрижи. На крајот на краиштата, целта за сите е да се задржи тргувањето со трговците.
Thank you for rating.