Како да преземете и инсталирате апликација Olymp Trade за мобилен телефон (Андроид, iOS)
Упатства

Како да преземете и инсталирате апликација Olymp Trade за мобилен телефон (Андроид, iOS)

Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Olymp Trade на телефон со iOS Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено...
Како да контактирате со поддршката на Olymp Trade
Упатства

Како да контактирате со поддршката на Olymp Trade

Имате прашање за тргување и ви треба стручна помош? Не разбирате како функционира една од вашите графикони? Или можеби имате прашање за депозит/повлекување. Без оглед на причината, сите клиенти наидуваат на прашања, проблеми и општи куриозитети за тргувањето. За среќа, Olymp Trade ве покрива без оглед на тоа кои се вашите индивидуални потреби. Еве брз водич каде можете да најдете одговори на вашите прашања. Зошто ви треба водич? Па, затоа што има еден куп различни типови прашања и Olymp Trade има ресурси наменети специјално за да ве наведат на вистинскиот пат и да се вратите да го правите она што го сакате - тргување. Ако имате проблем, важно е да разберете од која област на експертиза ќе дојде одговорот. Olymp Trade има многу ресурси, вклучувајќи опширни ЧПП, онлајн разговор, страници за едукација/обука, блог, вебинари во живо и канал на YouTube, е-пошта, лични аналитичари, па дури и директни телефонски повици на нашата телефонска линија. Значи, ќе наведеме што е секој ресурс и како може да ви помогне.
Како да депонирате пари во Olymp Trade преку системи за е-плаќање (AstroPay картичка, Perfect Money, Neteller, Skrill)
Упатства

Како да депонирате пари во Olymp Trade преку системи за е-плаќање (AstroPay картичка, Perfect Money, Neteller, Skrill)

Како да направам депозит Кликнете на копчето „Плаќања“. Одете на страницата Депозит. Изберете начин на плаќање и внесете го износот на вашиот депозит...