Si të shpejtoni tërheqjet tuaja në Olymp Trade

Si të shpejtoni tërheqjet tuaja në Olymp Trade

Ju keni bërë mirë dhe keni rritur bilancin tuaj në llogarinë tuaj Olymp Trade dhe tani doni të merrni disa nga paratë për të bërë diçka të veçantë me të. Pra, si të bëni tërheqjen e parave tuaja nga llogaria juaj tregtare?

Lajme te mira! Tërheqja e parave tuaja është në fakt më e lehtë sesa depozitimi i tyre. Ne ju prezantojmë me një udhëzues të thjeshtë për t'ju përcjellë në procesin e kryerjes së një tërheqjeje nga llogaria juaj në Olymp Trade.

Procesi i depozitimit dhe tërheqjes së Olymp Trade është përshpejtuar ndjeshëm gjatë vitit të kaluar për të plotësuar nevojat e klientëve të saj, të cilët vazhdojnë të fitojnë më shumë çdo vit dhe zgjedhin të nxjerrin rregullisht disa nga fitimet e tyre.

Këtu janë disa gjëra që duhet të dini përpara se të fillojmë të ecim nëpër hapat e tërheqjeve.
  1. Tërheqjet janë falas në Olymp Trade. Po, nuk do t'ju ngarkohet kurrë një tarifë ose komision nga Olymp Trade për tërheqjen e parave TUAJA.
  2. Nuk ka kufizime se sa mund të tërhiqni nga llogaria juaj, por shuma minimale është 10 dollarë.
  3. Mbi 90% e kërkesave për tërheqje përpunohen në më pak se 1 ditë pune.
  4. Të kesh statusin e ekspertit me Olymp Trade garanton tërheqje 1 ditë pune.


Fillimi i procesit të tërheqjes

Ashtu si shumica e gjërave në platformën Olymp Trade, kompania ka punuar me zell për t'i bërë tërheqjet sa më të thjeshta të jetë e mundur për klientët. Për të filluar, duhet vetëm të klikoni në butonin "Tërheqja" në ekranin e platformës së tyre kryesore.
Si të shpejtoni tërheqjet tuaja në Olymp Trade
Kjo do ta çojë klientin në një faqe tërheqjeje ku ka fusha në të cilat duhet të futet shuma e parave që klienti dëshironte të tërhiqte. Bilanci total i llogarisë dhe bilanci i disponueshëm i llogarisë shfaqen të dyja. Një ndryshim midis të dyve zakonisht tregon praninë e bonuseve ose kredive për tregti pa rrezik.

Pasi klienti fut shumën për tërheqje dhe e konfirmon atë, fillon procesi i transferimit të këtyre fondeve drejtpërdrejt në llogarinë bankare, kartën bankare ose në portofolin elektronik që është përdorur për të depozituar fonde në llogarinë Olymp Trade të klientit.

Tërheqjet do të përpunohen në 5 ditë pune ose më pak. Megjithëse zakonisht është më i shpejtë, Olymp Trade e vendos këtë parametër për të llogaritur çdo vonesë transaksioni.

Përshpejtoni tërheqjet tuaja

Siç kemi diskutuar më parë, shumica e këtyre tërheqjeve do të përfundojnë në vetëm 1 ditë pune. Sidoqoftë, këtu janë disa gjëra që tregtarët mund të bëjnë për të shpejtuar edhe më shumë tërheqjet e tyre.

1. Mënyra e vetme më e mirë për të përmirësuar shpejtësinë tuaj të tërheqjes është të përmirësoni statusin tuaj të tregtarit në Ekspert. Tregtarët e nivelit të ekspertëve jo vetëm që marrin përparësinë kryesore në tërheqjet, e cila zakonisht është pothuajse e menjëhershme, tregtarët ekspertë marrin gjithashtu një ton përfitimesh të tjera të mëdha.

Disa nga këto përfitime përfshijnë konsultime me një analist financiar personal për të diskutuar strategjitë e tregtimit, tregtitë pa rrezik, kufijtë më të lartë të tregtimit dhe shumë më tepër.

2. Përdorni një portofol elektronik si Skrill ose Neteller për të bërë depozita (dhe tërheqje të mëvonshme) në llogarinë tuaj Olymp Trade. Këto kuleta elektronike punojnë drejtpërdrejt me Olymp Trade për të ofruar transaksione super të shpejta, gjë që i mban paratë tuaja jashtë harresës së transfertave.

3. Merrni nivelin më të lartë të "verifikimit" në llogarinë tuaj duke përdorur "verifikimin e palës së tretë" nga Google ose një shërbim tjetër. Të kesh nivelin më të lartë të verifikimit do të thotë që Olymp Trade do të jetë në gjendje të transferojë fonde me më pak kufizime kohore ndërsa ato kalojnë përmes protokollit standard të verifikimit.
Si të shpejtoni tërheqjet tuaja në Olymp Trade


Pyetje Shtesë

Për t'i mbajtur tregtarët të bëjnë atë që tregtarët bëjnë më mirë - tregtinë, Olymp Trade ka krijuar një sërë burimesh për të ndihmuar klientët me pyetje mbi depozitat dhe tërheqjet. Këtu janë disa nga mënyrat se si klientët mund të gjejnë përgjigje ose zgjidhje për pyetjet e tyre.

1. Seksioni i Tërheqjes i platformës Olymp Trade përfshin një FAQ të gjerë për klientët. Pothuajse të gjitha çështjet me transfertat e fondeve mund të zgjidhen duke ndjekur udhëzimet në FAQ. Me miliona klientë nga e gjithë bota dhe përvojë shumëvjeçare, Olymp Trade ndoshta ka trajtuar pyetjet tuaja më parë dhe shpesh.
Si të shpejtoni tërheqjet tuaja në Olymp Trade
2. Chat Online ofrohet për të gjithë klientët e Olymp Trade dhe profesionistët e mbështetjes teknike janë të përgatitur mirë për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për t'ju vënë në rrugën tuaj. Thjesht klikoni në butonin "Mbështetje Chat" në fund të ekranit tuaj ndërsa jeni në platformë dhe dikush do të jetë me ju së shpejti.

3. Kontaktoni mbështetjen e klientit duke përdorur një nga metodat e tjera të disponueshme për klientët. Faqja e mbështetjes së klientit ofron metoda shtesë për të kontaktuar Olymp Trade përveç opsionit të bisedës në internet. Tregtarët mund të dërgojnë me email pyetje duke përdorur një formular dhe të kërkojnë të kontaktohen përsëri me email apo edhe telefon.

Për më tepër, Olymp Trade ofron një sërë numrash telefoni ku klientët mund t'i kontaktojnë drejtpërdrejt me telefon.

Nëse keni një pyetje dhe nuk mund ta gjeni përgjigjen në FAQ, atëherë zgjidhni një nga opsionet e tjera dhe Olymp Trade do të kujdeset për ju. Në fund të fundit, qëllimi për të gjithë është që të vazhdojnë tregtarët të tregtojnë.
Thank you for rating.