Cila është veçoria e shumë llogarive në Olymp Trade? Çfarë përfitimesh ofron
Tutoriale

Cila është veçoria e shumë llogarive në Olymp Trade? Çfarë përfitimesh ofron

Në tregti, si me çdo sipërmarrje tjetër biznesi, është e rëndësishme të keni kontroll të madh mbi investimet, fitimet dhe humbjet tuaja. Pa të, ju nuk do të jeni në gjendje të tregtoni me aq efikasitet dhe përfitim sa mundeni. Kjo është arsyeja pse ne kemi implementuar Multi Accounts, pasi ju lejon të menaxhoni më mirë financat tuaja. Tani, le të shohim se si funksionon dhe çfarë ka për të ofruar.
Leva 1:500 Olymp Trade Trading Brokers me MetaTrader 4 (MT4)
Tutoriale

Leva 1:500 Olymp Trade Trading Brokers me MetaTrader 4 (MT4)

Olymp Trade kërkon të krijojë kushtet më të favorshme për klientët e saj duke përdorur jo vetëm platformën Olymp Trade por edhe MetaTrader4. Është MT4 që tregtarët tanë shpesh i referohen si pika e tyre fillestare e rritjes për shkak të funksionalitetit jashtëzakonisht të larmishëm të programit. Ne vazhdojmë të zhvillojmë mbështetje për MetaTrader 4, dhe së fundmi kemi ndërmarrë një sërë hapash të rëndësishëm për ta bërë përdorimin e platformës më fitimprurëse dhe komode. Në këtë artikull ne do të shtjellojmë këto hapa dhe do t'ju kujtojmë disa veçori tërheqëse të MetaTrader 4.
Tarifa e pasivitetit të llogarisë Olymp Trade
Tutoriale

Tarifa e pasivitetit të llogarisë Olymp Trade

Rregullorja e operacioneve jo-tregtare dhe politika e KYC/AML Olymp Trade rezervon të drejtën e kompanisë për të ngarkuar një tarifë pushimi për një periudhë të gjatë pasiviteti të një llogarie përdoruesi. Informacionin e detajuar mbi këtë kusht mund ta gjeni në këtë FAQ. Rregullorja e operacioneve jo-tregtare dhe politika e KYC/AML Olymp Trade rezervon të drejtën e kompanisë për të ngarkuar një tarifë pushimi për një periudhë të gjatë pasiviteti të një llogarie përdoruesi. Ju mund të gjeni informacion të detajuar mbi këtë gjendje në këtë FAQ.